Партньори

Препоръчваме Ви – Био Магазин – Зелен Свят. В него ще намерите много голямо разнообразие от БИО : храни, козметика, напитки, бебешки и детски продукти, аксесоари за дома и други. Всичките продукти предлагани на сайт-а са със Био сертификат за качество. Ще намерите всичко за здравословното хранене и здравословния начин на живот.

Може да го намерите на адрес : www.bio-magazin.eu


 

spabgАко обичате да се глезите в СПА хотелите в България, ви препоръчваме да разгледате онлайн портала за СПА хотели и почивки – SPA.BG. Там ще намерите полезна информация за СПА процедурите и съоръженията, за тяхните ползи и противопоказания.

 

 


foodconnectionFood Connection е кулинарното училище за хората с вкус към живота и добрата храна. На кулинарен курс, кулинарен тиймбилдинг или частно парти, във Food Connection ще се забавлявате и хапнете в добра компания и приятелска атмосфера.
Актуалните ни курсове можете да видите на www.foodconnection.bg

 


Алое Вера е растение познато от древността със своите качества да подпомага нормалното функциониране на човешкия организъм. Растението се използва за производство най-вече на гел за пиене и козметика. На www.aloevera.bg ще откриете полезна информация за продукти и козметиkа от алое вера.