Лечебна съкровищница. Рецепти от майката природа, проверени през вековете

1
2077

lechebna-sukrovishtnica Постиженията на съвременната медицина невинаги са достатъчни в борбата с болестите. През последните годни все повече надежди се възлагат на алтернативните методи за лечение, но малцина са посветените в скритите възможности на природата.

„Не ценим, което имаме, а когато го загубим – плачем”, споделя лечителката Людмила Ким в предговора към книгата „Лечебна съкровищница”. Този тъжен афоризъм много точно определя отношението на много хора към безценния дар – здравето. Но няма нелечими болести, има нелечими хора, както са казали мъдреците. Тази книга ще докаже това твърдение, защото рецептите на Людмила Ким са проверени през вековете.

Книгата „Лечебна съкровищница” е типичният пример за това. Людмила Ким съвсем не е самонадеяна лечителка, защото притежава всички знания, необходими за прилагането на методите, които използва. Тя е химик по професия, но лечител по призвание. От точната наука Людмила Ким обръща поглед към народната медицина, защото е убедена, че най-древните „архитекти” на природата – микроорганизмите, са по-силни от всеки химичен елемент.

Enthusiast_ludmila_Kum_coverКнигата „Лечебна съкровищница” съдържа лесни за изпълнение рецепти, които са проверени на практика. Те включват животински и растителни компоненти, дихателни и двигателни упражнения, както и молитви за здраве, защото според лечителката, човек е не само органична материя, но и дух.

За Людмила Ким

Народната лечителка Людмила Ким е родена през 1941 г. в Гудермес, Чечения. Завършва със златен медал средното си образование и постъпва в Московския химико-технологичен институт “Д. И. Менделеев”. След три години аспирантура защитава успешно кандидатска дисертация. Людмила Ким посвещава знанията и усилията си на народната медицина, пътува в Азия, Европа, Русия, среща се с именити лечители и знахари и събира информацията в десетки книги и брошури, на които е автор.

Много години е близка приятелка с Ванга и двете си сътрудничат в името на човешкото здраве. През 1994 г. Ким създава Център за народна медицина, където хиляди нейни пациенти намират изцеление. Неслучайно за графичен символ на Центъра избира жабата. В последните години се занимава системно с разработката на специални методи и лекарства за борба с онкологичните заболявания.

Повече за книгата информация за книгата може да намерите тук.

5 (100%) 1 vote[s]

Comments

1 коментар

  1. Билките са решение при много болести, но трябва да се ползват само под контрола на специалист

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.