Апетит за храна и дизайн

Понякога не обръщаме внимание на малките детайли, които са от така съществено значение в ежедневието ни. И днес искаме да засегнем тази тема, по-специално с акцент към масата за хранене. Приборите за хранене, разбира се, са много повече от набор от инструменти за хранене. Защото ножовете, вилиците и лъжиците са отражение и на добрия вкус. Що се отнася до избора им, хотели и ресторанти от най-висок клас търсят вечна елегантност и качество на марката. Бутикови и дизайнерски хотели и ресторанти от ново поколение, обаче, разбулват тази традиционна перспектива, като подчертават пълното изживяване, от което приборите за хранене са неразделна част. Интериорът разказва „история“ и, като част от този разказ, ножовете, вилиците и лъжиците трябва да бъдат още по-индивидуални и екстравагантни.

А защо ние у дома да бъдем по-малко придирчиви нали? Искаме нашите прибори за хранене да се настанят удобно в ръката ни и да се вписват точно в начина ни на живот. Но напоследък има толкова много атрактивни комплекти прибори за хранене с атрактивен дизайн и изискано усещане, че е трудно да се избере кой да купите. Няма нужда да се тревожите, обаче, защото не сте сами. Mall to Home са тук, за да ви покажат как да подредите масата си и да изненадате себе си, семейството си или приятели с още по-блестящи ястия.

Споделяме наученото от техните специалисти, че модерните метални цветове днес са злато, розе и мед, които придават футуристичен вид и добавят цветовия спектър на блестяща дъга.

Черното пък е новото „сребро“ на масата ви. И говорейки за сребро – висококачествените прибори за хранене от рафинирания бял метал днес се използват ежедневно, което създава нови изисквания по отношение на техния дизайн.

Mall to Home предлага на Вашето внимание прибори, изработени от първокласна неръждаема стомана с безупречна технология и несравнима изработка. А крайният резултат е спиращ дъха висококачествен продукт, който отговаря на строгите указания на международните стандарти.

Със съвременните прибори за хранене вече можете почти да забравите основната им функция. Все повече и повече те заемат централно място като пищни обекти за маса и множество, минималистични произведения на изкуството.

Ето защо модерните прибори за хранене, независимо дали са златни, черни, мат, със сложно гравиране или щамповане, са превъзходни примери, които не са превземки или преструвки. Те се отказват от задължителната употреба на сребро и носят напълно нови възможности за комбиниране на масата. Техният свеж дизайнерски дух е тоник за тялото и душата, дори и в пуристки интериор.

А когато можеш да избираш измежду безброй различни стилове сетове на толкова много първокласни марки, и то от едно единствено място, какво по-хубаво от това? Момент, има и по-хубаво… Безплатната доставка на всички тези прибори и още над 10 000 продукта за дома, за нея, за него, за деца или за домашните любимци. Насладете се на пазаруването с Mall to Home сега!

Related Articles

19 Запомнящи се пожелания за Нова Година 2024

Искате да направите празниците още по-специални? Нашата колекция от пожелания за нова година ще добави емоционален оттенък на вашите поздрави, като ги направи истински...

Ракията: Вдига ли кръвното налягане или го сваля?

Ракията е една от най-популярните алкохолни напитки в България, която се консумира от дълго години. Още повече това ще се увеличи през идващите Коледни...

Кои храни ще ви спасят от студените крайници през зимата?

Когато времето стане по-студено, студените крайници могат да станат голям проблем за много от нас. Но знаете ли, че има храни, които могат да...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
692ПоследователиПоследвай ни

Последни