Как да заситите глада за сладко без да разваляте формата?

0
2488

Изпитвали сте го. Непреодолимото желание за….сладко.

Торти, вафлички, кроасани, сладолед и…шоколад! Поддадете ли се на желанията си, следват угризенията за качените килограми.

Как да се справите?

За първи път няма нужда да устоявате! Компания създаде първите сурови протеинови бонбони без добавена захар в България. Идеята на младежите зад Cardinal Bites е да създадат полезна алтернатива на така любимите ни, но вредни изкушения.

“Мисията на Cardinal Bites е да превърне изкушенията в протеинови иновации без добавена захар. Създадени са за хора, които държат на качеството на храната, поддържането на оптимална форма и апетитния, вълнуващ вкус”, споделя Жасмина Гевезиева, основател на Cardinal Bites.

Cardinal Bites са първите протеинови бонбони без добавена захар, обогатени с пробиотик и умело допълнени с ароматна българска роза и източен махлеб. Само една хапка е достатъчна, за да се усети балансирания вкус, меката, топяща се текстура и деликатното ухание, които събуждат вълнение в сетивата ви. Без соя, без глутен, с 20% по-малко калории спрямо познатия шоколадов бонбон!

Традиция и иновация в един бонбон

 

Първият вкус – роза и махлеб, може да бъде открит в два варианта – с растителен (подходящ за вегани) и с млечен протеин. За растителния протеин е използван бленд от грахов и оризов протеин, които са доказано най-добрите източници от растенията на протеин с пълен аминокиселинен профил. За млечната версия е използван казеин – бавноусвоим протеин с всички необходими незаменими аминокиселини, който спомага за възстановяването, запазването и изграждането на мускулна маса.

С вкус на българска роза и обогатени с чисти лиофилизирани млечни бактерии lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus, първите протеинови бонбони без добавена захар в България носят духа на две от най-големите родни богатства – маслодайната роза и киселото мляко.

Бонбоните се изработват изцяло в България, а рецептата е вече защитена като уникална в Патентно ведомство.

Comments

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.