Как да заситите глада за сладко без да разваляте формата?

Изпитвали сте го. Непреодолимото желание за….сладко.

Торти, вафлички, кроасани, сладолед и…шоколад! Поддадете ли се на желанията си, следват угризенията за качените килограми.

Как да се справите?

За първи път няма нужда да устоявате! Компания създаде първите сурови протеинови бонбони без добавена захар в България. Идеята на младежите зад Cardinal Bites е да създадат полезна алтернатива на така любимите ни, но вредни изкушения.

“Мисията на Cardinal Bites е да превърне изкушенията в протеинови иновации без добавена захар. Създадени са за хора, които държат на качеството на храната, поддържането на оптимална форма и апетитния, вълнуващ вкус”, споделя Жасмина Гевезиева, основател на Cardinal Bites.

Cardinal Bites са първите протеинови бонбони без добавена захар, обогатени с пробиотик и умело допълнени с ароматна българска роза и източен махлеб. Само една хапка е достатъчна, за да се усети балансирания вкус, меката, топяща се текстура и деликатното ухание, които събуждат вълнение в сетивата ви. Без соя, без глутен, с 20% по-малко калории спрямо познатия шоколадов бонбон!

Традиция и иновация в един бонбон

 

Първият вкус – роза и махлеб, може да бъде открит в два варианта – с растителен (подходящ за вегани) и с млечен протеин. За растителния протеин е използван бленд от грахов и оризов протеин, които са доказано най-добрите източници от растенията на протеин с пълен аминокиселинен профил. За млечната версия е използван казеин – бавноусвоим протеин с всички необходими незаменими аминокиселини, който спомага за възстановяването, запазването и изграждането на мускулна маса.

С вкус на българска роза и обогатени с чисти лиофилизирани млечни бактерии lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus, първите протеинови бонбони без добавена захар в България носят духа на две от най-големите родни богатства – маслодайната роза и киселото мляко.

Бонбоните се изработват изцяло в България, а рецептата е вече защитена като уникална в Патентно ведомство.

Related Articles

19 Запомнящи се пожелания за Нова Година 2024

Искате да направите празниците още по-специални? Нашата колекция от пожелания за нова година ще добави емоционален оттенък на вашите поздрави, като ги направи истински...

Ракията: Вдига ли кръвното налягане или го сваля?

Ракията е една от най-популярните алкохолни напитки в България, която се консумира от дълго години. Още повече това ще се увеличи през идващите Коледни...

Кои храни ще ви спасят от студените крайници през зимата?

Когато времето стане по-студено, студените крайници могат да станат голям проблем за много от нас. Но знаете ли, че има храни, които могат да...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
692ПоследователиПоследвай ни

Последни