Новолуние във Везни. Основен акцент за месеца -отношения.

Новолунието във везни на 28.09 ще фокусира вниманието ни върху партньорствата, в които участваме, както от личен, така и от професионален характер.

Венера, в квадратура със Сатурн и Плутон, както и с оста на лунните възли, ще извади наяве всички страхове и несигурности от миналото и подсъзнанието, при това ще го прояви във връзките.
Време старите модели, които не са основани на Любовта, да се разрушат и на тяхно място да дойдат нови и разгръщащи потенциала ни такива.

Сега имаме възможността да разширяваме представите си относно това какви могат да бъдат тези отношения.
Нови модели, стандарти и отвореност към различни реакции и начини на взаимодействие с околните, надграждане и разширяване- хармоничният аспект на Юпитер към Венера дава възможност, ако съзнателно се насочим към такова поведение, да постигнем добри резултати.

Нещата вече няма да бъдат такива, каквито са били до сега и при това-трайно.
Везните са знак на общуване, споделяне и взаимодействие, освен това на стремеж към баланс и дипломатичност, меко разбирателство и комуникация.

Това са качествата, на които е необходимо да заложим през следващия месец, за да използваме по възможно най-градивен начин потенциала на планетната конфигурация на новолунието.
Бъдете готови да изчистите и да се разделите с ненужното; с това, което не служи на радостта и развитието ви и това, което не е в Любовта!

Автор: Бистра Копанарова има дългогодишна практика като астролог, участия в множество предавания, изготвяне на прогнози и индивидуални консултации.
Привлича се от изобразително изкуство, има зад гърба си няколко самостоятелни изложби.
Открива йога през 2013г и започва да се занимава интензивно, като от 5 години преподава.

„Наблюдавам как непрекъснатият процес на трансформация и промени както в тялото, така и в себеусещането, който съпътства редовните ми йога практики, ме поставя на собствения ми път, прави ме удовлетворена и щастлива. Искам да споделя този процес с хората.“ Вярва,че йога е един от пътищата, чрез които човек се свързва отново със себе си, а от там – и с Единството на всичко.
“Астрологията, от друга страна, помага да се ориентираме правилно и осъзнато да развиваме потенциала, който носим.”

Повече за нея може да намерите на https://www.yoga-astrology-arts.com

Related Articles

Здравословни рецепти с царевично брашно, които не трябва да пропускате

Царевично брашно е универсална и питателна съставка, идеална за всяко ястие. То се произвежда от фино смляно царевично брашно и може да се използва...

3 вкусни здравословни рецепти с райска ябълка, които да добавите към седмичното си меню

Вероятно сте чували някога за райската ябълка? Това е сладък и сочен плод, който напоследък си проправя път към рафтовете на повечето магазини за...

Отслабване със суров ориз – ето какво трябва да направите

Борите се да свалите излишните килограми? Не сте сами. Но знаете ли, че включването на суров ориз в диетата ви може да ви помогне...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
694ПоследователиПоследвай ни

Последни