Новолуние във Везни. Основен акцент за месеца -отношения.

Новолунието във везни на 28.09 ще фокусира вниманието ни върху партньорствата, в които участваме, както от личен, така и от професионален характер.

Венера, в квадратура със Сатурн и Плутон, както и с оста на лунните възли, ще извади наяве всички страхове и несигурности от миналото и подсъзнанието, при това ще го прояви във връзките.
Време старите модели, които не са основани на Любовта, да се разрушат и на тяхно място да дойдат нови и разгръщащи потенциала ни такива.

Сега имаме възможността да разширяваме представите си относно това какви могат да бъдат тези отношения.
Нови модели, стандарти и отвореност към различни реакции и начини на взаимодействие с околните, надграждане и разширяване- хармоничният аспект на Юпитер към Венера дава възможност, ако съзнателно се насочим към такова поведение, да постигнем добри резултати.

Нещата вече няма да бъдат такива, каквито са били до сега и при това-трайно.
Везните са знак на общуване, споделяне и взаимодействие, освен това на стремеж към баланс и дипломатичност, меко разбирателство и комуникация.

Това са качествата, на които е необходимо да заложим през следващия месец, за да използваме по възможно най-градивен начин потенциала на планетната конфигурация на новолунието.
Бъдете готови да изчистите и да се разделите с ненужното; с това, което не служи на радостта и развитието ви и това, което не е в Любовта!

Автор: Бистра Копанарова има дългогодишна практика като астролог, участия в множество предавания, изготвяне на прогнози и индивидуални консултации.
Привлича се от изобразително изкуство, има зад гърба си няколко самостоятелни изложби.
Открива йога през 2013г и започва да се занимава интензивно, като от 5 години преподава.

„Наблюдавам как непрекъснатият процес на трансформация и промени както в тялото, така и в себеусещането, който съпътства редовните ми йога практики, ме поставя на собствения ми път, прави ме удовлетворена и щастлива. Искам да споделя този процес с хората.“ Вярва,че йога е един от пътищата, чрез които човек се свързва отново със себе си, а от там – и с Единството на всичко.
“Астрологията, от друга страна, помага да се ориентираме правилно и осъзнато да развиваме потенциала, който носим.”

Повече за нея може да намерите на https://www.yoga-astrology-arts.com

Related Articles

Кои храни ще ви спасят от студените крайници през зимата?

Когато времето стане по-студено, студените крайници могат да станат голям проблем за много от нас. Но знаете ли, че има храни, които могат да...

Ако имате често синини по тялото – ето какви са най-честите причини?

Дали сте се събудили сутрин и сте забелязали синина по тялото си, без да сте се удряли по някакъв начин? Ако това се случва...

Коя храна увеличава значително риска от Алцхаймер според учени от САЩ?

Болестта на Алцхаймер е един от водещите проблеми пред стареенето на населението в света. Въпреки че все още не е известна точната причина, учените...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
692ПоследователиПоследвай ни

Последни