100% истински афродизиаци събрани в кулинарно издание


КОЛЕКЦИЯТА ОТ 25 РЕЦЕПТИ ЗА ПРОБУЖДАНЕ НА СЕТИВАТА Е НА ПАЗАРА ОТ 3 ФЕВРУАРИ 2011


Ако любовта минава през стомаха, ви обещаваме една зашеметяваща палитра от изразни средства, с които да я спечелите за себе си, заявяват авторите на том 3 от кулинарната поредица „Изкуството на истинската храна” Галина Толкингтън и Диана Шингарова

Този четвъртък, 3 февруари 2011 г., официално на книжния пазар излиза първото българско кулинарно издание, посветено на афродизиаците. „100% истински афродизиаци” е трети том от кулинарната поредица „Изкуството на истинската храна”. Колекцията от рецепти под формата на практични картички ще бъде представена пред публика в магазин CASAVINO Заимов на бул. „Янко Сакъзов” 42 от 19:00 часа.

Авторите на любовните рецепти Галина Толкингтън и Диана Шингарова представят 25 адаптирани и достъпни за нашето всекидневие ястия, подходящи за всеки делник и празник. Изданието е изключителен подарък в месеца на любовта. То е предназначено за всеки, който иска да надвие умората и да използва природата, за да покаже оптималните си физически и психически сили.

От „100% истински афродизиаци” научаваме начините да приготвим храна за удоволствие на тялото и сетивата и как да изразим чувствата си към специалните хора с помощта на кулинарията. Кулинарните предложения са лесни, бързи, вкусни, базирани на реални естествени продукти и могат да бъдат сготвени от всеки, дори никога да не е докосвал кухненски пособия.

„Изкуството на истинската храна” е поредица тематични сборници от кулинарни рецепти, оформени като картички. Всяка картичка съдържа от едната страна снимка на приготвена порция, а от другата – информация за необходимите продукти и тяхната калорийна стойност.

Галина Толкингтън е консултант по здравословно хранене, фитнес експерт и автор на рецептите. В своите курсове по готвене тя разкрива тайната как използвайки традиционни продукти, да постигнете оптимално тегло. Галя вярва, че истинската храна е вкусна и ви прави щастливи.

Диана Шингарова е автор на фотографиите и графичната концепция на този сборник с рецепти. Ведическата кухня е нейна страст, а красивото поднасяне е неин начин на живот. Диана вярва, че истинската храна, е храна за всички сетива.

Related Articles

Кои храни ще ви спасят от студените крайници през зимата?

Когато времето стане по-студено, студените крайници могат да станат голям проблем за много от нас. Но знаете ли, че има храни, които могат да...

Ако имате често синини по тялото – ето какви са най-честите причини?

Дали сте се събудили сутрин и сте забелязали синина по тялото си, без да сте се удряли по някакъв начин? Ако това се случва...

Коя храна увеличава значително риска от Алцхаймер според учени от САЩ?

Болестта на Алцхаймер е един от водещите проблеми пред стареенето на населението в света. Въпреки че все още не е известна точната причина, учените...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
692ПоследователиПоследвай ни

Последни