6-те типа хора, които мразим, когато сме на диета и искаме да сваляме килограми

0
2984

jena-hapva-cookies

Веднъж някъде прочетох, че да си на диета е лесно. Като да караш колело. Само че колелото ти е подпалено. И земята под теб е подпалена. И всичко друго всъщност гори, защото се намираш в ада!

Когато си на диета наистина ти се струва, че всичко е срещу теб. Винаги ще се намери някой близък приятел да те покани на рожден ден, на който баба му е приготвила невероятна питка и още по-невероятната баница или пък трябва да присъстваш на важен работен обяд, където всичко около теб е хляб, майонеза и прекрасни десерти. Да, да си на диета е трудно и неизбежно се сблъскваш с подводните камъни, за които никой и не говори описвайки режима. Но не се притесняйвате. Не сте единствени в това да мразите следните хора, които се опитват всячески да ви прецакат диетата. Всички го правим!

  1. Le chef или всеки, на когото кухнята му ухае божествено. Незнайно как, но винаги, когато сте им на гости те са приготвили много труден и специален десерт, който не може да не опиташ. Би било грубо все пак…
  1. Късметлията или този, на когото му е дадено. Той си яде сладолед за вечеря и пие промишлени количества бира, с чипс разбира се. Не трябва много да се съобразява точно какво хапва и въпреки това си има и шестте плочки. Някак няма логика, но това е!
  1. Фитнес маниакът или този дето тренира по два пъти всеки ден. Дааа, имаме и такива приятели, които постоянно качват снимки от залата или пък снимки с потни чела и моментен прогрес за завиждане. Не че не се радваме за тях де, просто ни идва да ги убием на мига!

jena-pred-dieta

  1. Купонджията или този, който знае как да разпуска след работа. Тези приятели винаги ще ни изкушават с коктейли или суши на половин цена в любимото ни заведение. Ми да. Беше си тежък работен ден Трябва да се поглезим!
  1. Непукистът или този, на когото никога не му пука и винаги пита. „Искаш ли да си хапнеш?”. Абе хем знае, че си на диета, хем не пропуска да те попита! А скапаната бисквита ухае просто божествено…
  1. Дразнителят или този, който прави всичко, само и само да те види как се гърчиш. Кой друг ако не някой близък приятел ще си вземе поничка с баварски крем и шоколад и ще я хапне пред очите ти омазвайки се целия нарочно, усмихвайки се подло. Разбира се няма и да пропусне да каже „Знам че си на диета ама е така не ти ли се дояжда като ме гледаш?”.

 

Който и да срещнете от тези персонажи трябва да знаете, че сте прецакани. Но няма нищо лесно в този живот и трябва сами да си заслужите правото да се гордеете с това, което сте постигнали. Бъдете целеустремени и резултатите няма да закъснеят.

Ако все пак нещата не ви се получават може пък проблемът да е в тренировката. Вижте статията 5 Причини поради които вашата тренировка не става за нищо. Може пък там да е разковничето за вашия успех.

Светлин Александров – Bedrock Street Fitness

Comments

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.