За Нас

За нас, авторите на сайта, здравословният начин на живот е израз на обич към самите себе си и към близките ни. Стремежа ни е все повече хора да се отнасят с уважение към тялото си, за да се чувстват в кондиция и свежо настроение. Такава е и мисията на zdravoslovnohranene.com – да помогне на нашите читатели да поддържат добро здраве, защото както една английска поговорка гласи: „Превенцията е по-добра от което и да е лекарство.”

В сайта ще откриете актуална информация за здравословното хранене, здравословният начин на живот и спорт според експерти в областта и според най-новите публикувани научни изследвания, както и споделен опит на хора, които вече са почувствали благотворния ефект на осъзнатата грижа за себе си.

Препоръките в статиите са насочени към общия случай, а в някои частни случаи те може да не бъдат ефективни, тъй като в живота на всеки човек различни фактори играят роля по уникален начин – гени, среда на живот, професия и т.н. Ако имате съмнения за здравословен проблем или някакви симптоми на неразположение, консултацията с лекар е задължителна.

Ние вярваме, че необходимостта от информираност е много важна за превенцията, както и самонаблюдението и индивидуалната преценка дали даден съвет би бил полезен, приложим и подходящ и кога се налага да се направи лекарски преглед.

Пожелаваме ви да се грижите за тялото си с внимание и отдаденост, за да ви се отблагодарява то със здраве и добра форма. Нека в живота ни има повече осъзнатост, добронамереност, обич и радост!

Авторите на zdravoslovnohranene.com

Авторите на материалите не носят отговорност при получаване на каквито и да било вреди, причинени от прилагането на дадените от тях съвети в този сайт, както и за действия или бездействия продиктувани от публикуваната информация, съобщения и линкове.

При използване изцяло или частично на материали от www.zdravoslovnohranene.com е задължително ясно текстово обозначаване на името на сайта и посочване на линк към него.

За въпроси, мнения , препоръки и реклама ни пишете на info@zdravoslovnohranene.com.