Отвъд Тайната. Щастието възможно!

Enthusiast_Beyond_the_Secret_cover_first Всеки от нас иска да осъществи най-съкровените си желания, но често, за да постигнем мечтите си, е необходимо да преобразим живота си. Щастието е наистина възможно, ако знаем как да стигнем до него и най-важното – да го задържим. „Отвъд Тайната“ на издателство „Ентусиаст“ не е просто книга, а наръчник за намиране на щастието, който може да промени живота ни завинаги, ако се осмелим да се потопим в него и да открием как да осъществим най-съкровените си желания.

„Отвъд Тайната“ дава насоки как да постигнем всичко, което искаме, единствено и само чрез силата на мисълта. Тя разкрива как да се научим да мислим положително и да избягваме отрицателните мисли, как да преодоляваме страховете си и да се радваме на добро здраве, да подобрим личния си живот и да осъществим професионалните си цели, да постигнем дългосрочно финансово благополучие и да се чувстваме истински щастливи.

В книгата са разгледани всички основни идеи от „Тайната“ на Ронда Бърн и са разработени така, че всеки да избере собствен начин за развитие и постигане на целите си чрез овладяване и насочване на мисловната енергия. „Това е причината книгата да е озаглавена „Отвъд Тайната“. Не се опитваме да омаловажаваме или да се наложим над книгата на австралийската авторка Ронда Бърн, а да направим някои допълнения към нея, тъй като тя представлява важна част от много по-мащабно явление. Целта ни е да добавим още данни, преживявания, собствен опит, тайни и съвети, които също представляват част от възможностите на новото хилядолетие“, споделя авторката Бренда Барнаби.

„Отвъд Тайната“ предлага по-пълен поглед върху силата на мисълта. Психологът Бренда Барнаби я разглежда като изключително сложно явление. Освен аргументи за възможностите и огромната енергия на съзнанието, книгата съдържа и широк спектър от различни методи, упражнения и духовни практики за постигане на нагласи, които помагат да контролираме и използваме скрития потенциал на този феномен. Съвместно с редица известни духовни водачи и последователи на Ню Ейдж философията, авторката ни напътства по пътя към хармонията и душевното равновесие, които са необходими, за да се научим да владеем съзнанието си чрез мисловната енергия. Това са първите крачки към преобразяването на живота ни и постигането дори на най-амбициозните ни цели, за да достигнем до истински пълноценния и щастлив живот.

За Бренда Барнаби

Бренда Барнаби е психолог, писател и журналист. Тя изучава и популяризира теми, свързани със силата на съзнанието и произхода и действието на мисловните вибрации. Работата й е насочена към „неизползваната“ енергия на мозъка и към възможностите, които човек притежава, да отхвърли отрицателните вибрации и да внесе положителна промяна в живота си. Бренда Барнаби живее в Западен Съсекс със съпруга си, лекар хомеопат, и децата си Пол и Сърина.

Related Articles

19 Запомнящи се пожелания за Нова Година 2024

Искате да направите празниците още по-специални? Нашата колекция от пожелания за нова година ще добави емоционален оттенък на вашите поздрави, като ги направи истински...

Ракията: Вдига ли кръвното налягане или го сваля?

Ракията е една от най-популярните алкохолни напитки в България, която се консумира от дълго години. Още повече това ще се увеличи през идващите Коледни...

Кои храни ще ви спасят от студените крайници през зимата?

Когато времето стане по-студено, студените крайници могат да станат голям проблем за много от нас. Но знаете ли, че има храни, които могат да...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
692ПоследователиПоследвай ни

Последни