ЩАСТИЕТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА СЪБРАНО В ЕДНА КУТИЯ

Този уикенд – 10 октомври 2010, в 11:00 часа на неделно матине ще бъде представен 1-ви том от поредицата кулинарни колекции за модерния градски човек „Изкуството на истинската храна”. Всеки, който случайно или не се озове на бул. „Янко Сакъзов” 42, (магазин CASAVINO Заимов) в неделната сутрин, може да се присъедини към специалното представяне. Специалната колекция кулинарни картички, с тяхната артистична визия, са предназначени за всички, които живеят съзнателен, здравословен и активен начин на живот. Този том се предлага и с лимитирана серия колекционерска дървена кутия, която ще събира всички следващи томове от поредицата.

Кулинарните решения в сборника са лесни, бързи, вкусни, базирани на реални естествени продукти и могат да бъдат сготвени от всеки, дори никога да не е докосвал кухненски пособия. Картичките са подходящи за закачане с магнит върху хладилника, подканят към непосредствен контакт, като контрапункт на забравяните върху лавиците тежки кулинарни книги. От колекционерското издание ще научите как една купичка супа може да държи човек сит с часове, как продукт с въглехидрати трябва да съдържа и фибри, и още как съвременният градски човек може да се храни здравословно в градската джунгла.

Автори на „Изкуството на истинската храна” са Галина Толкингтън и Диана Шингарова. Галина – автор на рецептите, е  консултант по здравословно хранене и фитнес експерт. Диана е художник, стилист, дизайнер – автор на фотосесиите и цялостната графична концепция на изданието.

За гостите на неделното матине авторският тандем ще адаптира на място избрани рецепти от сборника, така че те да се превърнат в изкусителни офис обяди. Апетитните и здравословни предложения ще вдъхновят присъстващите с идеи за разнообразни ястия, изпълнявани с лесно достъпни здравословни  хранителни продукти за не повече от 30 минути.

„Изкуството на истинската храна” е завладяващ микс от 25 рецепти, които припомнят вкуса на детството, ароматите и цветовете от кухнята на баба, но същевременно навяват и атмосферата на индийски ресторант или нюйоркска закусвалня.  Те са микс от старо и ново, адаптирани за желаящия здраве зает човек, който вече има как да сготви  едновременно полезна и красива храна.  Авторите ни учат на изкуството да създаваме източник на здраве за себе си всеки ден. Рецептите в „Изкуството на истинската храна” са съпроводени с хранителна информация за съдържанието на калории и макроелементи, защото всеки има различни хранителни нужди и дават идеи как да добавим допълнителна енергия към всяка порция.

Изданието може да бъде закупено на място – по време на събитието в CASAVINO, с директна еmail поръчка на artofrealfood@gmail.com или в магазините, посочени на www.artofrealfood.com .

Предишна статия
Следваща статия

Related Articles

Кои храни ще ви спасят от студените крайници през зимата?

Когато времето стане по-студено, студените крайници могат да станат голям проблем за много от нас. Но знаете ли, че има храни, които могат да...

Ако имате често синини по тялото – ето какви са най-честите причини?

Дали сте се събудили сутрин и сте забелязали синина по тялото си, без да сте се удряли по някакъв начин? Ако това се случва...

Коя храна увеличава значително риска от Алцхаймер според учени от САЩ?

Болестта на Алцхаймер е един от водещите проблеми пред стареенето на населението в света. Въпреки че все още не е известна точната причина, учените...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
692ПоследователиПоследвай ни

Последни