ЩАСТИЕТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА СЪБРАНО В ЕДНА КУТИЯ

Този уикенд – 10 октомври 2010, в 11:00 часа на неделно матине ще бъде представен 1-ви том от поредицата кулинарни колекции за модерния градски човек „Изкуството на истинската храна”. Всеки, който случайно или не се озове на бул. „Янко Сакъзов” 42, (магазин CASAVINO Заимов) в неделната сутрин, може да се присъедини към специалното представяне. Специалната колекция кулинарни картички, с тяхната артистична визия, са предназначени за всички, които живеят съзнателен, здравословен и активен начин на живот. Този том се предлага и с лимитирана серия колекционерска дървена кутия, която ще събира всички следващи томове от поредицата.

Кулинарните решения в сборника са лесни, бързи, вкусни, базирани на реални естествени продукти и могат да бъдат сготвени от всеки, дори никога да не е докосвал кухненски пособия. Картичките са подходящи за закачане с магнит върху хладилника, подканят към непосредствен контакт, като контрапункт на забравяните върху лавиците тежки кулинарни книги. От колекционерското издание ще научите как една купичка супа може да държи човек сит с часове, как продукт с въглехидрати трябва да съдържа и фибри, и още как съвременният градски човек може да се храни здравословно в градската джунгла.

Автори на „Изкуството на истинската храна” са Галина Толкингтън и Диана Шингарова. Галина – автор на рецептите, е  консултант по здравословно хранене и фитнес експерт. Диана е художник, стилист, дизайнер – автор на фотосесиите и цялостната графична концепция на изданието.

За гостите на неделното матине авторският тандем ще адаптира на място избрани рецепти от сборника, така че те да се превърнат в изкусителни офис обяди. Апетитните и здравословни предложения ще вдъхновят присъстващите с идеи за разнообразни ястия, изпълнявани с лесно достъпни здравословни  хранителни продукти за не повече от 30 минути.

„Изкуството на истинската храна” е завладяващ микс от 25 рецепти, които припомнят вкуса на детството, ароматите и цветовете от кухнята на баба, но същевременно навяват и атмосферата на индийски ресторант или нюйоркска закусвалня.  Те са микс от старо и ново, адаптирани за желаящия здраве зает човек, който вече има как да сготви  едновременно полезна и красива храна.  Авторите ни учат на изкуството да създаваме източник на здраве за себе си всеки ден. Рецептите в „Изкуството на истинската храна” са съпроводени с хранителна информация за съдържанието на калории и макроелементи, защото всеки има различни хранителни нужди и дават идеи как да добавим допълнителна енергия към всяка порция.

Изданието може да бъде закупено на място – по време на събитието в CASAVINO, с директна еmail поръчка на artofrealfood@gmail.com или в магазините, посочени на www.artofrealfood.com .

Предишна статия
Следваща статия

Related Articles

19 Запомнящи се пожелания за Нова Година 2024

Искате да направите празниците още по-специални? Нашата колекция от пожелания за нова година ще добави емоционален оттенък на вашите поздрави, като ги направи истински...

Ракията: Вдига ли кръвното налягане или го сваля?

Ракията е една от най-популярните алкохолни напитки в България, която се консумира от дълго години. Още повече това ще се увеличи през идващите Коледни...

Кои храни ще ви спасят от студените крайници през зимата?

Когато времето стане по-студено, студените крайници могат да станат голям проблем за много от нас. Но знаете ли, че има храни, които могат да...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
692ПоследователиПоследвай ни

Последни