Партньори

Аптеки “Лайка” – бутикова верига аптеки и онлайн магазин. Огромна гама лекарствени продукти без лекарство предписание, хранителни добавки и козметика може да намерите на адрес www.aptekalaika.bg


 

spabgАко обичате да се глезите в СПА хотелите в България, ви препоръчваме да разгледате онлайн портала за СПА хотели и почивки – SPA.BG. Там ще намерите полезна информация за СПА процедурите и съоръженията, за тяхните ползи и противопоказания.

 


foodconnectionFood Connection е кулинарното училище за хората с вкус към живота и добрата храна. На кулинарен курс, кулинарен тиймбилдинг или частно парти, във Food Connection ще се забавлявате и хапнете в добра компания и приятелска атмосфера.
Актуалните ни курсове можете да видите на www.foodconnection.bg

 


Алое Вера е растение познато от древността със своите качества да подпомага нормалното функциониране на човешкия организъм. Растението се използва за производство най-вече на гел за пиене и козметика. На www.aloevera.bg ще откриете полезна информация за продукти и козметиkа от алое вера.


Кето и ниско-въглехидратен лайфстайл портал – Тук искаме да ви предложим един от начините, да се чуствате добре в тялото си. Екипът ни работи абсолютно доброволно. Не искаме да задължаваме никой с мнението си, нито ще спорим с вас. Ако смятате, че Kето не е за вас, моля не се опитвайте да ни убедите, че не е за нас.

Искаме да споделим опита, който сме натрупали през нашето пътуване. И да това е пътуване, в което се надяваме всеки един от нас да става по-добър и здрав. Определено не мислим, че сме в края му, а по-скоро е в самото начало.

И така – НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПЪТУВАНЕТО!