Отслабвайте като бразилки с яйца и месо

Ако се придържате към питателното диетично меню на бразилките, може да се сбогувате с 5 килограма за 2 седмици. Бавното отслабване е сигурен начин да задържите по-ниско тегло след спирането на диетата. Единственият негативен резултат от този южноамерикански хранителен режим е, че има опасност да не пожелаете да хапнете яйца дълго време след това, защото няма да мине и ден без да хапнете яйца.

Здравословната диета на огнените бразилки се базира на кокошите продукти, защото те са полезни и лесно усвоими за организма. Сред полезните съставки в айцата са многото витамини, олиго-елементи, протеини, който са от изключителна важност за правилното функциониране на процесите в нашето тяло.

Яйчният белтък е богат на аминокиселини в оптимално равновесие. Именно това е причината яйцата да се усвояват особено добре от човешкия организъм. Запомнете, че това, което снасят кокошките, ни дава важни съставки, които са изключително необходими за изграждане и обновяване на нашите клетки.

Все пак е добре да се консултирате с лекар дали бразилската диета е подходяща за вас. При някои хора не се препоръчва претоварването на организма с яйца, а има и случаи, когато яйцата трябва напълно да се изключат от ежедневното меню. Диетата се спазва 2 седмици със следното меню:

1 и 2 ден

Яде се три пъти дневно по 1 твърдо сварено яйце, чаша кафе, 1 ябълка.

3 ден

Сутринта – 2 яйца, на обяд парче говеждо месо, спанак, вечерта 1 яйце, спанак.

4 ден

Сутринта – 1 яйце, на обяд варена риба, домат, вечерта 2 яйца, чаша минерална вода.

5 ден

Сутринта – 1 варено яйце, чаша кафе, на обяд 2 яйца, домат, вечерта риба на грил, зеленчуци с оцет.

6 ден

Сутринта – 1 яйце, чаша кафе, на обяд парче говеждо месо, краставица, вечерта телешко месо на грил, домат, минерална вода.

7 ден

Сутринта – 1 яйце, чаша кафе, на обяд половин пиле на грил, зеленчуци, вечерта втората половина от пилето, ябълка. Следващата седмица диетата се повтаря отначало. Който не обича яйца, по-добре да не опитва.

източник gotvach.bg

Related Articles

Задължителни храни за здраве и красота през студената зима

С настъпването на студеното зимно време е важно да обърнем специално внимание на храненето си, за да останем здрави и красиви. Макар че много...

Кои са най-здравословни зеленчуци на тиган – сами скачат в него?

Ако търсите бърз и лесен начин да добавите повече зеленчуци към диетата си, тогава не търсете нищо друго освен тигана си. Пърженето на зеленчуци...

5 здравословни комбинации от храни, с които да очаровате вашия стомах

Здравословното хранене става все по-важно в нашето ежедневие. Знаем колко трудно е да се поддържа диета, която се състои от пълноценни храни и не...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
693ПоследователиПоследвай ни

Последни