Отслабвайте като бразилки с яйца и месо

Ако се придържате към питателното диетично меню на бразилките, може да се сбогувате с 5 килограма за 2 седмици. Бавното отслабване е сигурен начин да задържите по-ниско тегло след спирането на диетата. Единственият негативен резултат от този южноамерикански хранителен режим е, че има опасност да не пожелаете да хапнете яйца дълго време след това, защото няма да мине и ден без да хапнете яйца.

Здравословната диета на огнените бразилки се базира на кокошите продукти, защото те са полезни и лесно усвоими за организма. Сред полезните съставки в айцата са многото витамини, олиго-елементи, протеини, който са от изключителна важност за правилното функциониране на процесите в нашето тяло.

Яйчният белтък е богат на аминокиселини в оптимално равновесие. Именно това е причината яйцата да се усвояват особено добре от човешкия организъм. Запомнете, че това, което снасят кокошките, ни дава важни съставки, които са изключително необходими за изграждане и обновяване на нашите клетки.

Все пак е добре да се консултирате с лекар дали бразилската диета е подходяща за вас. При някои хора не се препоръчва претоварването на организма с яйца, а има и случаи, когато яйцата трябва напълно да се изключат от ежедневното меню. Диетата се спазва 2 седмици със следното меню:

1 и 2 ден

Яде се три пъти дневно по 1 твърдо сварено яйце, чаша кафе, 1 ябълка.

3 ден

Сутринта – 2 яйца, на обяд парче говеждо месо, спанак, вечерта 1 яйце, спанак.

4 ден

Сутринта – 1 яйце, на обяд варена риба, домат, вечерта 2 яйца, чаша минерална вода.

5 ден

Сутринта – 1 варено яйце, чаша кафе, на обяд 2 яйца, домат, вечерта риба на грил, зеленчуци с оцет.

6 ден

Сутринта – 1 яйце, чаша кафе, на обяд парче говеждо месо, краставица, вечерта телешко месо на грил, домат, минерална вода.

7 ден

Сутринта – 1 яйце, чаша кафе, на обяд половин пиле на грил, зеленчуци, вечерта втората половина от пилето, ябълка. Следващата седмица диетата се повтаря отначало. Който не обича яйца, по-добре да не опитва.

източник gotvach.bg

Related Articles

Как дъвченето на карамфил може да ви предпази от куп болести?

Дъвченето на карамфил е метод, използван от векове в различни култури за лечебни и козметични цели. Карамфилът има антибактериални, противовъзпалителни и антисептични свойства, което...

Коя е най-здравословната риба за нас през есента?

Рибата е една от най-полезните храни за човешкото здраве. Тя съдържа много важни хранителни вещества, които помагат на костите, подобряват кръвообращението и подпомагат доброто...

По 1 кофичка кисело мляко на ден – ето ползите за черния дроб

Когато става въпрос за здравето на черния дроб, ние трябва да обърнем сериозно внимание, тъй като то играе ключова роля в нашия организъм. За...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
691ПоследователиПоследвай ни

Последни