“Кръг на щастието” за деца

deca-shtastie Ако си ученик на възраст между 14 и 18 г. и искаш да разбереш какво е истинското щастие за теб и как да го постигаш по-лесно, може да участваш в първия семинар „Кръг на щастието“.

Програмата е създадена от Ранди Тейрън и е лесен начин да постигнеш повече щастие, като се срещнеш и споделиш с други деца на твоята възраст какво е щастието за теб.
„Кръг на щастието“ ще се състои в две поредни съботи на 15 и на 22 юни, от 11 часа в галерия Credo Bonum.

Първата събота ще бъде прожектиран филмът „Проект Щастие“, след което ще следва забавен разговор и игри. Следващата събота ще се съберем отново, за да ни споделиш какво се е случило и променило за теб през твоята седмица, посветена на щастието.

Инициативата е част от фестивала Дни на щастието 2013. Водещи на „Кръг на щастието“ ще бъдат сертифицираният коуч Христина Митовска и Веси Каменова, създателката на групата във фейсбук „Проект – Щастие”.

Няма такси за участие или други ограничения.
Ако искаш да се включиш ни изпрати имейл на office@credobonum.bg с имената си и възраст и причината, поради която искаш да участваш, най-късно до 12 юни и ние ще се свържем с теб. Побързай, защото местата са ограничени!

Препоръчително е родителите да знаят къде отиваш и да са съгласни.

Related Articles

Как да оборудвате кухнята за здравословно и вкусно приготвени ястия?

За да се храните здравословно и това да се отразява благоприятно на здравето ви не е важно само каква храна приемате, а и как...

7 забранени храни при високо кръвно налягане

Високото кръвно налягане, известно и като хипертония, е често заболяване сред възрастните хора. Храната, която консумираме, може да играе важна роля в управлението на...

Какви храни са подходящи за всеки над 50 години?

Навлизането във възрастта над 50 години може да бъде предизвикателство за здравето. Важно е да се храним правилно, за да опазим нашето тяло от...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
692ПоследователиПоследвай ни

Последни