“Антирак” спасява човешки животи

0
1219

Когато срещу себе си имаш един от най-могъщите, коварни и смъртоносни врагове, трябва да се въоръжиш добре. Ракът е бич за хората, който сякаш днес е по-страшен отвсякога, въпреки напредъка в медицината и уж по-високия стандарт на живот в цивилизованите части на света. Нещо повече: ужасът на болестта е, че тя вече е част от всеки от нас, всеки от нас носи ракови програми в гените си, които могат да се активират във всеки един момент и под влиянието на разнородни фактори. Така че борбата не само е неравностойна и жестока, но и обхваща различни арени от човешкия организъм и лайфстайл.

 

На 31-годишна възраст д-р Давид Серван-Шрайбер е постигнал първите си блестящи успехи като учен, когато случайно, при един експеримент, разбира, че има рак – тумор в мозъка, при това агресивен. Той е инвестирал много в образованието и кариерата си, в своето бъдеще – и изведнъж осъзнава, че няма бъдеще. Станал е поредната жертва на световната епидемия от рак. За щастие, операцията е успешна. Но скоро ракът се връща и тогава той си дава сметка, че чудовището продължава да го дебне и за да го победи и държи под контрол, трябва да промени начина си на живот. В продължение на почти 20 години Давид успява да държи нещата под контрол и “да живее с рака, без да е болен от него”. Макар на финала победен от болестта, Серван-Шрайбер не напуска този свят без да нанесе няколко съкрушителни удара срещу врага си и да отложи с десетилетия фаталния завършек. В книгата си “Антирак” той обобщава своя личен опит в битката срещу зловещия опонент като лекар и пациент, описвайки също натрупаните през тези години знания от проучване на най-новите изследвания. Това превръща “Антирак” в наръчник по оцеляване – можеш да удължиш живота си, ако вече си болен, а в много случаи можеш дори изцяло да елиминираш рака.

 

“Антирак” става световен бестселър (преведена е на 34 езика, в тираж над 1 милион екземпляра само за 6 месеца) не с маркетингови хватки, а благодарение на качествата си: медицински безупречна, научно издържана, но и много човешка, трогателна книга, вдъхваща реални надежди и даваща безценни практически насоки, а сега вече по книжарниците у нас е новото, допълнено издание. “Антирак” ни казва:

 

  • Защо традиционният начин на хранене в западния свят създава условия за болестта и как да преминем към научно обосновано антираково хранене.
  • Как и защо захарта, брашното и стресът подхранват рака – и начините да постигнем равновесие в живота си и добро хранене, за да го избегнем и дори победим.
  • Как да използваме мощни природни средства като куркума, зелен чай, имуностимулиращи гъби, зеленчуци, плодове и др. против рака.
  • Как да открием правилното съчетание между традиционните медицински и алтернативните природосъобразни методи за лечение и поддържане на добро здраве.
  • Как да използваме срещу рака спортуването, йогара, бойните изкуства и медитацията.

 

Книгата не бива да бъде крайна мярка; тя има едновременно лечебна и превантивна функция. Затова горещо се препоръчва да бъде притежавана и прочетена от всеки!

Comments

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.