“Антирак” спасява човешки животи

Когато срещу себе си имаш един от най-могъщите, коварни и смъртоносни врагове, трябва да се въоръжиш добре. Ракът е бич за хората, който сякаш днес е по-страшен отвсякога, въпреки напредъка в медицината и уж по-високия стандарт на живот в цивилизованите части на света. Нещо повече: ужасът на болестта е, че тя вече е част от всеки от нас, всеки от нас носи ракови програми в гените си, които могат да се активират във всеки един момент и под влиянието на разнородни фактори. Така че борбата не само е неравностойна и жестока, но и обхваща различни арени от човешкия организъм и лайфстайл.

 

На 31-годишна възраст д-р Давид Серван-Шрайбер е постигнал първите си блестящи успехи като учен, когато случайно, при един експеримент, разбира, че има рак – тумор в мозъка, при това агресивен. Той е инвестирал много в образованието и кариерата си, в своето бъдеще – и изведнъж осъзнава, че няма бъдеще. Станал е поредната жертва на световната епидемия от рак. За щастие, операцията е успешна. Но скоро ракът се връща и тогава той си дава сметка, че чудовището продължава да го дебне и за да го победи и държи под контрол, трябва да промени начина си на живот. В продължение на почти 20 години Давид успява да държи нещата под контрол и “да живее с рака, без да е болен от него”. Макар на финала победен от болестта, Серван-Шрайбер не напуска този свят без да нанесе няколко съкрушителни удара срещу врага си и да отложи с десетилетия фаталния завършек. В книгата си “Антирак” той обобщава своя личен опит в битката срещу зловещия опонент като лекар и пациент, описвайки също натрупаните през тези години знания от проучване на най-новите изследвания. Това превръща “Антирак” в наръчник по оцеляване – можеш да удължиш живота си, ако вече си болен, а в много случаи можеш дори изцяло да елиминираш рака.

 

“Антирак” става световен бестселър (преведена е на 34 езика, в тираж над 1 милион екземпляра само за 6 месеца) не с маркетингови хватки, а благодарение на качествата си: медицински безупречна, научно издържана, но и много човешка, трогателна книга, вдъхваща реални надежди и даваща безценни практически насоки, а сега вече по книжарниците у нас е новото, допълнено издание. “Антирак” ни казва:

 

  • Защо традиционният начин на хранене в западния свят създава условия за болестта и как да преминем към научно обосновано антираково хранене.
  • Как и защо захарта, брашното и стресът подхранват рака – и начините да постигнем равновесие в живота си и добро хранене, за да го избегнем и дори победим.
  • Как да използваме мощни природни средства като куркума, зелен чай, имуностимулиращи гъби, зеленчуци, плодове и др. против рака.
  • Как да открием правилното съчетание между традиционните медицински и алтернативните природосъобразни методи за лечение и поддържане на добро здраве.
  • Как да използваме срещу рака спортуването, йогара, бойните изкуства и медитацията.

 

Книгата не бива да бъде крайна мярка; тя има едновременно лечебна и превантивна функция. Затова горещо се препоръчва да бъде притежавана и прочетена от всеки!

Related Articles

Кои са най-добрите храни за борба с депресията?

Добре известно е, че не съществува един-единствен "лек" за депресията. Това, което много хора не осъзнават обаче, е, че промяната в начина на хранене...

Храната прави борбата – важи за тези 5 храни

Всички знаем поговорката: "Храната прави борбата." И така, какви храни трябва да консумирате, ако искате да си набавите енергия? Консумацията на здравословни храни може...

Кои са най-здравословните храни за вашата вечеря?

Здравословното хранене е едно от най-важните неща, които можете да направите за тялото си. Но когато става въпрос за вечеря, е лесно да попаднете...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
692ПоследователиПоследвай ни

Последни