25 афродизиаци за поддържане огъня у дома

1
1205

Над 100 бройки от практичното кулинарно ръководство „100% истински афродизиаци” бяха изкупени в деня на премиерата

Над 300 души се събраха на премиерата на практичното кулинарно ръководство „100% истински афродизиаци”, на 3 февруари 2011. в магазин CASAVINO Заимов. В зората на месеца на любовта гостите опитаха хапки с терин от гъши дроб и марсала; хапки с песто от сушени доматим бананов кейк с маскарпоне и ягоди; шоколад със сурови ядки, черен пипер и индийско орехче. Сомелиерското предложение на CASAVINO бяха вината Контемплейшънс Мерло&Малбек, Хала Мерло и Контемплейшънс Шардоне.

Двете кулинарни вълшебници Галина Толкингтън и Диана Шингарова определят „100 истински афродизиаци” като ръководство за поддържане на огъня в дома в 25 рецепти.

„Със „100 истински афродизиаци” имаме желание да върнем огъня в семейството. Храната събира двама души и ги прави едно цяло. Само една хапка от тези рецепти може да ви отведе на разходка в подсъзнанието”, заяви Галина Толкингтън. „Действието на нашите афродизиаци е доказано. Но най-вече те стабилизират нашите връзки и отношения с любимите хора”.

В том 3 на поредицата „Изкуството на истинската храна” са използвани храни, които стимулират ума, сетивата, тялото, държат ни будни. Акцентът е поставен върху рецепти с достъпни за българския пазар и потребител продукти – доказани през вековете афродизиаци като банани, аспержи, гъши дроб, риба. Разбира се, използвани са и шоколад и кафе.