„Ангели за всеки ден“ – книгата, която промени милиони хора по света

0
2310

Enthusiast_Angeli-za-vseki-den_cover-first Случвало ли ви се е внезапно да усетите повей в спокоен ден, или перце неочаквано да полети към вас, или събитията да се подреждат в непредсказуем ред? Най-вероятно това са признаци за присъствието на ангел в живота ви. Джени Смидли е световно известен специалист по общуване с ангели. Именно те са поводът за създаването на бестселъра „Ангели за всеки ден“, който издателство „Ентусиаст” публикува за първи път в България. В своята вдъхновяваща книга Джени Смидли ни съветва да приемем спокойно присъствието на ангел в живота си и да отворим сърцето си за него, защото ангелът е наш помощник. Авторката събира историите на хора от цял свят, пожелали да разкажат за срещите си с небесните същества. Самата тя също е имала подобни срещи, които са променили и дори спасили живота ѝ.

Имам ли свой ангел? Грижи ли се моят хранител за мен? Как мога да вляза във връзка с него? Възможно ли е да получавам ангелска помощ и насоки? Това са само част от въпросите, които Джени редовно получава в писма от своите читатели. „Тъжно е, но е факт – някои хора все още смятат, че не заслужават да имат собствен ангел!“ – споделя Смидли. Затова тя решава да събере на едно място всички вълнуващи разкази за срещи с ангели, случили се както при изключително драматични обстоятелства, така и в ежедневието. Към тях добавя полезни съвети за това как да открием нашите ангели, да се свържем с тях и дори да получим доказателства за присъствието им.

Без значение от културата или религията, ангелите са част от света, независимо от формата, в която присъстват в живота ни. „Истината е, че ангелите ни обичат безусловно и ще ни помагат независимо от статуса ни в света“, споделя авторката. За разлика от феите, те не изчезват, ако не повярваме в тях, и въпреки че са нематериални същества, са реална част от всекидневието ни. Ако сте отворили съзнанието си, лесно ще повярвате в тях. Един от аргументите, които Смидли използва, е толкова искрен, че звучи като абсолютна истина: „Трябва да има ангели, защото ако всички молби и молитви, които отправяме, отиват директно при Бог, то тогава ще настъпи пълен хаос“. Тази книга със сигурност ще ви убеди, че абсолютно всеки човек, а дори и четириногите ни приятели, има свой ангел хранител.

Повече информация за книгата ще намерите – тук

За Джени Смидли

Джени Смидли е уважаван духовен учител, терапевт и съветник. Освен писател и журналист, тя е телевизионен и радио водещ. Джени е редовен автор в специализираните издания за езотерика във Великобритания и е участвала в телевизионни предавания, в които говори за вълшебната сила на ангелите и съществуването на живот след смъртта. Тя има уникалната дарба да прави лични портрети на ангели, което я утвърждава като търсен консултант и уважаван автор на различни статии и трудове. Живее в красивото графство Съмърсет заедно със съпруга си Тони, с когото са женени повече от четиридесет години.

Comments

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.