Лек за душата, ума и тялото

  Как можем да преобразим изцяло ума, душата и тялото си? Какъв е начинът да имаме оптимално здраве и жизненост за себе си и за другите около нас? Д-р Джъ Ган Ша ни помага да постигнем всичко това чрез няколко техники за отлично здраве в своята книга „Медицина на душата, ума и тялото” (ИК „Изток-Запад”).

В нея авторът излага новаторска лечебна система, която включва три основни подхода (наречени от него „мисии в живота”). В първата д-р Ша учи на изцеляване и дава сили на хората да лекуват както себе си, така и околните. Неговото послание по темата гласи:

  • Аз имам силата да излекувам себе си.
  • Ти имаш силата да излекуваш себе си.
  • Заедно имаме силата да излекуваме света.

Втората мисия на автора в конкретното издание е своеобразно духовно пътешествие, свързано с душевната мъдрост и просветлението. Целта на д-р Ша е да помогне на другите да стигнат до края на своето духовно пътешествие, което се изразява в постигане на душевно просветление и по-добра позиция в духовния свят. Третият подход (мисия) е постигането на всемирно служене, което включва всемирна любов, опрощение и покой, всемирно изцеление, блаженство и хармония, както и всемирно просветление.

За написването на тази книга авторът се ръководи както от западната, така и от традиционната китайска медицина. Основно място в „Медицина за душата, ума и тялото” заема т.нар. джънън медицина (джънън означава „интелигентността и възможностите на ума и душата”). Описаното в книгата показва, че любовта и опрощението са златните ключета към душевното лечение. От тази основа той представя практически инструменти за лечение и преобразяване на душата, ума и тялото.

Четивото включва лесни и силно ефективни техники и лежащите в основата им теории за изучаване и практикуване. Сред тях са лечебни методи за над 100 заболявания, от обичайната настинка през болките в гърба до сърдечни болести и диабет. Можете да се информирате също и за някои програми за отслабване, оздравяване от рак, емоционално балансиране и поддържане на добро здраве.

Повече информация можете да прочетете тук.

Related Articles

Как да отслабнем без диети и хапчета? Научете 5-те основни принципа

Представете си, че може да отслабнете, без да се налага да се откажете от любимите си храни, бзе да се налага да спазвате строги...

Дали имате висок холестерол? Това са първите симптоми!

Високият холестерол е сериозен проблем, който може да влоши здравното ни състояние. Много хора страдат от него и не знаят за това. Поради тази...

Как дъвченето на карамфил може да ви предпази от куп болести?

Дъвченето на карамфил е метод, използван от векове в различни култури за лечебни и козметични цели. Карамфилът има антибактериални, противовъзпалителни и антисептични свойства, което...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
691ПоследователиПоследвай ни

Последни