„Освободи се от отровите“ за 7 дни!

0
1373

detoxic-programa Ако това лято не сте успели да реализирате плановете си за перфектна външност, не съжалявайте, защото ще ви разкрием лесен начин да постигнете желаната фигура за зимните партита и предстоящите месеци, наситени с празници. На първо място е добре да помислите не само за външния си вид, но и за имунната си защита по време на студените сезони – есента и зимата, и да подготвите тялото си за тях. Имате достатъчно време да се погрижите както за красотата, така и за здравето си.

Първата книга от поредицата – „Освободи се от отровите“ на издателство „Ентусиаст“ от авторката Джейн Скривнър, разкрива как да се преборите с ужасния целулит, да отслабнете, но да запазите тонуса си и да се чувствате чудесно в новото си тяло, „освободено“ от натрупаните токсини. „Освободи се от отровите“ предлага лесен и най-важното – здравословен начин да преобразите тялото си, да освободите организма си от стреса, да повишите жизнената си енергия и имунитет през есенния сезон.

Авторката Джейн Скривнър, диетолог с дългогодишна практика, предлага високоефективна и лесна за изпълнение програма за детоксикация след години работа със свои пациенти. Тя се изпълнява в рамките на 30 дни, като първите резултати са налице само след седмица и води не само до подмладяване на тялото, но и до увеличаване на имунната защита на организма, която обикновено спада по време студените сезони – есента и зимата. Всичко това се постига без драстични и мъчителни диети, и строги лишения, а чрез балансиран режим и пълноценен начин на хранене и живот. В своята книгата „Освободи се от отровите“ Скривнър обяснява какво точно представлява детоксикацията и защо е необходима. Авторката я разглежда като „почистване“ на организма от токсините, натрупали се в него вследствие на съвременния и нездравословен начин на живот – стрес, замърсявания, вредни храни и обездвижване.

zdrave1.indd
Наред със съветите как да освободите организма си от токсините, книгата „Освободи се от отровите“ съдържа и конкретни, лесноизпълними рецепти, списъци с препоръчителни продукти, система от ежедневни физически упражнения, както и комбинация от спомагателни дейности като почистване на кожата, контрастни душове, масажи, дихателни упражнения и други ценни съвети за здравословно пречистване и енергизиране на тялото.

Независимо дали искате да имате впечатляващ вид на плажа догодина и отново да се вмъкнете в любимите си джинси и вталени рокли, или просто да върнете здравия вид на тялото си, да повишите имунитета му и едновременно с това да го пречистите от натрупаните мазнини през зимата, програмата на Джейн Скривнър в книгата „Освободи се от отровите“ несъмнено ще ви помогне да осъществите замисленото.

Comments

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.