Тренировка за сваляне на мазнини

hubav-korem-bez-maznini

Изпробвате безброй диети, увеличавате тренировките, изключвате абсолютно всички видове тестени и захарни изделия от менюто си и въпреки това мазнините не искат да си отидат. Много дразнещо, нали?

Всъщност няма такава тренировка, която да ви помогне да свалите повече мазнини. Много подвеждащо заглавие?

Свалянето на мазнини е процес, който се влияе от няколко фактора.

На първо място е начинът по който се храните. Използвайте храната за „гориво“ на вашето тяло. Приготвяйте храната си с любов, използвайте свежи продукти, избягвайте консервантите и ограничете количеството спрямо начина ви на живот. Няма диета, която да може да помогне на всички. Иначе нямаше да има проблеми с наднорменото тегло, нали? Направете здравословното хранене Вашият начин на живот. Променете хранителните си навици изцяло, за да не се налага да се подлагате на драстични диети, които така или иначе няма да имат резултат. Или ако имат, то той ще бъде краткротраен.

trenirovka-za-svalqne-na-maznini

На второ място в процеса на отслабване са тренировките. Тренирайте тежко. Предизвиквайте тяло то си на всяка една тренировка. Ако сте се научили да клякате и ви е лесно, клякайте с тежести. Ако бягате в парка, опитайте да бягате интервално, т.е. правете спринтове. Ако можете да правите лицеви опори, опитайте да ги правите с тежест на гърба. Ако тренирате два пъти в седмицата, увеличете броя на тренировките. Колкото повече енергия изгаряте по време на тренировката, толкова по-голяма е вероятността да се преборите с излишните мазнини.

На трето място е начинът ви на живот. Това, че този фактор е поставен на трето място не означава, че е най-маловажен. И трите процеса са еднакво важни. Направете спорта Вашия начин на живот. Движете се колкото се може повече. Ходете на разходки в парка, ходете пеша на пазар, изкачвайте стълби. Използвайте всяка една възможност да се движите. Нека движенито да бъде Вашият нов навик. Изберете всеки ден да се движите поне 1 час на вън. Това значително ще увеличи шансовете ви да свалите излишните мазнини.

И все пак заглавието не е съвсем подвеждащо. Смяната на хранителните, спортните и ежедневни навици е вид тренировка. Ако успеете да направите малки промени във всяка една област, подкожните ви мазнини ще се топят като сладолед в сауна.

Ваня Висарионова – FitBabyHotMama

Related Articles

Как да отслабнем без диети и хапчета? Научете 5-те основни принципа

Представете си, че може да отслабнете, без да се налага да се откажете от любимите си храни, бзе да се налага да спазвате строги...

Дали имате висок холестерол? Това са първите симптоми!

Високият холестерол е сериозен проблем, който може да влоши здравното ни състояние. Много хора страдат от него и не знаят за това. Поради тази...

Как дъвченето на карамфил може да ви предпази от куп болести?

Дъвченето на карамфил е метод, използван от векове в различни култури за лечебни и козметични цели. Карамфилът има антибактериални, противовъзпалителни и антисептични свойства, което...

Stay Connected

164,184ФеноветеХаресай
691ПоследователиПоследвай ни

Последни